Με θέρμη έγινε η αποδοχή δωρεάς ιατρικού εξοπλισμού από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών προς το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της νήσου Λειψών. 

Η ΠΟΒΑΚΩ έχει αποδείξει και συνεχίζει να αποδεικνύει πως το κοινωνικό της προφίλ ως θεσμική συλλογική οντότητα είναι πάντοτε ζωντανό και επίκαιρο.  Ως Ομοσπονδία δραστήρια, με πίστη σε υψηλά ιδανικά, με έκδηλο ενδιαφέρον για τη χώρα και αναγνωρίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών των ακριτικών περιοχών προς εξυπηρέτηση των κατοίκων τους, το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε απόφαση, μετά από σχετική πρόταση του Γενικού Γραμματέα Τριαντάφυλλου Παπαθανασίου,  να συνδράμει το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λειψών με ένα ιατρικό μηχάνημα υψηλής και ευαίσθητης τεχνολογίας, ανιχνευτή φλεβών, η χρήση του οποίου κρίνεται απαραίτητη από τους ιατρούς που στελεχώνουν το ιατρείο, Χρυσόστομο Αθανασάκη και Γεώργιο Γιάννη.

Για το λόγο αυτό, κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΚΩ, Πέτρο Καλπακίδη και τον Γενικό Γραμματέα, Τριαντάφυλλο Παπαθανασίου, μετέβη στους Λειψούς προκειμένου να πραγματοποιήσει την παράδοση του ιατρικού εξοπλισμού.

Την κίνηση χαιρέτησε με θέρμη και ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος, με τον οποίο πραγματοποιήθηκε θεσμική συνάντηση στο Δημαρχείο του νησιού και ανταλλάχθηκαν δώρα εθιμοτυπίας. 

Από αριστερά ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ Πέτρος Καλπακίδης, ο ιατρός  Χρυσόστομος Αθανασάκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΒΑΚΩ Τριαντάφυλλος Παπαθανασίου και  ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.

Ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΒΑΚΩ, με το Δήμαρχο Λειψών, στο Δημαρχείο του νησιού.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?