Η ΠΟΒΑΚΩ ως η υπερκείμενη Oμοσπονδία στον κλάδο της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας και στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τη βαριά ιστορία και τις πολλές δυνατότητες του χώρου του ελληνικού κοσμήματος έχει σχεδιάσει και προτείνει στα μέλη της και κατά επέκταση στις επιχειρήσεις του κλάδου τις παρακάτω αρχές που αγγίζουν όλο το φάσμα των επιχειρήσεων του χώρου μας, δηλαδή μονάδες παράγωγης, καταστήματα πώλησης και εισαγωγικές επιχειρήσεις.

Τα τεχνουργήματα από χρυσό και αλλά πολύτιμα υλικά εκτός από άξια οικονομική έχουν και σημαίνουσα συναισθηματική. Επομένως όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου μας οφείλουν να τιμούν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών τόσο ως προς την ποιότητα όσο και προς τις απαραίτητες πληροφορίες που παρέχουν.

Οι επιχειρήσεις οφείλουν με σαφήνεια να αποδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προϊόντος τόσο με τις αναγκαίες σημάνσεις όσο και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η συνεπής εφαρμογή των παραπάνω συμβάλλει καθοριστικά στην αξιοπιστία των επιχειρήσεων μας και του κλάδου γενικότερα.

Τέλος τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τεχνουργημάτων πρέπει να είναι τέτοια που να αυξάνουν και να διατηρούν τη δυνατότητα το προϊόν να παραμένει όσο το δυνατόν αναλλοίωτο στο χρόνο.

Copyright © 2023 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?