Τη λάμψη τους φιλοδοξούν να εκπέμψουν εκπρόσωποι της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας συμμετέχοντας στην JCK Las Vegas, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου.

Για τρίτη συνεχή χρονιά το ελληνικό κόσμημα, όντας δυναμικός πρεσβευτής της χώρας μας, θα βρεθεί στη διεθνή έκθεση κοσμήματος και πολυτίμων λίθων JCK Las Vegas, υπό την ομπρέλα του Οργανισμού Enterprise Greece. Η έκθεση αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια εμπορική εκδήλωση της Αμερικής και το επίκεντρο της βιομηχανίας κοσμημάτων τις ημέρες που διαρκεί. Κορυφαίοι και απαιτητικοί αγοραστές από όλον τον κόσμο την επισκέπτονται για να ανακαλύψουν νέους σχεδιαστές, νέα προϊόντα, υπηρεσίες και τάσεις από όλο τον κόσμο.

Σημειώνεται πως στις δυο προηγούμενες διοργανώσεις, Έλληνες δημιουργοί έδωσαν δυναμικό παρών στον τομέα Luxury, στον οποίο η συμμετοχή γίνεται κατόπιν αίτησης του ενδιαφερόμενου και επιλογή των διοργανωτών.

Πέρυσι οι συμμετοχές άγγιξαν τις 16, ενώ για φέτος εκτιμάται πως θα είναι αυξημένες, δεδομένου πως το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν δυο ημέρες άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι πετυχημένες προηγούμενες συμμετοχές, αλλά και η επικείμενη φετινή, αποτελούν εχέγγυα για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του ελληνικού κοσμήματος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ελληνικό πολιτισμό για τουλάχιστον 6000 χρόνια.

 

 

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?