Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 09/07/2022
00:00

Τοποθεσίας
Επιμελητήριο Μαγνησίας

Κατηγορίες


Στον Βόλο διεξήχθησαν οι πρόσφατες εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών.

Η συνεδρίαση της ΠΟΒΑΚΩ πραγματοποιήθηκε με φυσική και διαδικτυακή παρουσία, το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022, με τη συμμετοχή του προέδρου της Ομοσπονδίας, Πέτρου Καλπακίδη, του Γενικού Γραμματέα, Τριαντάφυλλου Παπαθανασίου, του Ταμία, Βαλάντη Γιαλεσάκη, της Εφόρου Μητρώου, Ζωής Πρίντζιπα και του Μέλους, Ιωάννη Συρμακέση.

Από τον Σύλλογο Χρυσοχόων & Ωρολογοποιών Μαγνησίας, συμμετείχε η Αντιπρόεδρος, Ζωή Πρίντζιπα, ο Γραμματέας, Βασίλειος Ιωάννου, ο Ταμίας, Παναγιώτης Καλόπουλος και εκ των Συμβούλων του συλλόγου, ο Θρασύβουλος Κοντοπαναγιώτης.

Από την ιδιαίτερη φιλοξενία, ξεχώρισε η δωρεά του Συλλόγου Χρυσοχόων & Ωρολογοποιών Μαγνησίας προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΒΑΚΩ, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής ανταλλαγής ενθυμημάτων. Πιο συγκεκριμένα, η Αντιπρόεδρος, Ζωή Πρίντζιπα, προσέφερε στην ΠΟΒΑΚΩ μία ξυλόγλυπτη τριήρη, την Αργώ.

Εν μέσω θερμού κλίματος και αλληλοεκτίμησης, ακολούθησε η παράθεση δείπνου με πλούσια τοπικά εδέσματα και γαστρονομικές επιλογές της περιοχής του Βόλου, καθώς επίσης και ξενάγηση τόσο στην πόλη του Βόλου, όσο και στα γραφικά χωριά του Πηλίου.

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Copyright © 2022 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Αποστέλλεται

Log in with your credentials

Forgot your details?