Αγόρασε πανάκριβο ρολόι από την Αλβανία και βρήκε τον… μπελά της, αφού επρόκειτο για κλοπιμαίο από την Κοπεγχάγη!

Πρόκειται για ένα πανάκριβο ρολόι χειρός, αξίας 85.000 ευρώ, το οποίο είχε αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας από κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη της Δανίας το 2017, αναφέρει αναλυτικά το iefimerida.gr.

Πρόσφατα εντοπίστηκε στην Αθήνα, όταν η κάτοχός του το παρέδωσε για επιδιόρθωση! Η ληστεία είχε γίνει στις 13 Νοεμβρίου 2017.

Πριν από λίγες ημέρες, μια 35χρονη με καταγωγή από την Αλβανία μετέβη σε κατάστημα της εταιρείας προκειμένου να δώσει το ρολόι για επιδιόρθωση. Εκεί, με έκπληξη οι υπάλληλοι διαπίστωσαν πως το ρολόι είχε κλαπεί από κοσμηματοπωλείο της Κοπεγχάγης.

Αμέσως ενημερώθηκαν για την υπόθεση στελέχη της ασφάλειας, οι οποίοι κάλεσαν τη γυναίκα για εξηγήσεις.

Πώς το Rolex από τη Δανία κατέληξε στην Αλβανία και πώς εντοπίστηκε στην Αθήνα

Με έκπληξη, η γυναίκα κατέθεσε πως το είχε αγοράσει το 2018 από την Αλβανία έναντι χαμηλού αντιτίμου και δεν φανταζόταν πως ήταν προϊόν ληστείας! Επίσης, δεν πίστευε ότι ήταν αυθεντικό, αλλά απομίμηση, εξ ου και η χαμηλή τιμή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ληστές που το άρπαξαν από το κοσμηματοπωλείο της Δανίας το διοχέτευσαν στην Αλβανία ενδεχομένως μαζί με άλλα κλοπιμαία.

Το κατασχεθέν ρολόι παραδόθηκε στις δανικές Αρχές, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Η ληστεία της Κοπεγχάχης

Στη ληστεία της Κοπεγχάγης οι δράστες ήταν τρεις, πιθανότατα μέλη του διεθνούς κυκλώματος «Πάνθηρες». Με τη χρήση όπλου αλλά και σπρέϊ πιπεριού είχαν ακινητοποιήσει τους υπαλλήλους, αρπάζοντας συνολικά περίπου 50 ρολόγια μεγάλης αξίας.

Στη συνέχεια, διέφυγαν με κλεμμένο αμάξι, το οποίο εντόπισαν αργότερα παρατημένο οι δανικές αρχές.

 

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?