Προς την αγορά πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών στρέφονται μετά την επιβολή των κυρώσεων στην χώρα οι πλούσιοι της Ρωσίας προκειμένου να διατηρήσουν την αξία των αποταμιεύσεών τους.

Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της Bulgari, Jean-Christophe Babin είπε στο Bloomberg ότι αυξήθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι πωλήσεις στα ρωσικά καταστήματα της εταιρείας του . Τα κοσμήματα της Bulgari είναι «ασφαλή επένδυση», σημείωσε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το enikonomia.gr.
Επίσης και η Cartier της Richemont εξακολουθεί να πουλάει κοσμήματα και ρολόγια αλλά διαθέσιμα προς πώληση είναι και τα ρολόγια Omega του Swatch Group , όπως και τα Rolex.
Αξιοσημείωτο είναι δε ότι ο χρυσός μπορεί να χρησιμεύσει ως αξία και αντιστάθμισμα έναντι του πληθωρισμού. Τα πολυτελή ρολόγια και τα κοσμήματα μπορούν να διατηρήσουν την αξία τους ή ακόμη και να αυξηθεί η τιμή τους εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία

«Είναι αληθές ότι τα πολυτελή brands θα μπορούσαν να μην εξυπηρετήσουν τη ρωσική αγορά. Aυτό θα ήταν ένα κόστος για αυτούς, το οποίο ενδεχομένως θα αντισταθμιζόταν από τη θετική εικόνα επικοινωνίας που αποκτούν σε άλλες αγορές», δήλωσε ο αναλυτής της Bernstein, Luca Solca.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?