Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Κλεισούρας, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, 7 Ιουλίου 2022.

Οι άγνωστοι άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν. Η λεία τους, μετρητά και κοσμήματα, υπολογίζεται ότι αγγίζει έως και τις 100.000 ευρώ. Οι δράστες φέρονται να προσέγγισαν το κοσμηματοπωλείο με αυτοκίνητο. Διέρρηξαν τα στόρια με βαριοπούλα, την ώρα, μάλιστα, που ο συναγερμός είχε ενεργοποιηθεί.

Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών, μετά το παραπάνω δυσάρεστο συμβάν, εκφράζει την ανησυχία της προς τις Αρχές, αιτούμενη μεγαλύτερη αστυνομική παρουσία, ώστε να προστατευθεί στο έπακρο το αγαθό της ζωής και της περιουσίας.

Είναι αδιανόητο, σε κεντρικό σημείο της συμπρωτεύουσας, να βλέπουμε ανενόχλητους παραβάτες του νόμου και επικίνδυνους κακοποιούς να δρουν, χωρίς καμία αναστολή, την ώρα μάλιστα που έχουμε επισημάνει πολλάκις την ανάγκη ενισχυμένης αστυνόμευσης, πολλώ δε μάλλον, εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Ευελπιστούμε, ότι το δυσάρεστο αυτό περιστατικό θα γίνει αφορμή ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η πολιτεία να προσφέρει την προστασία του αγαθού της ζωής και της περιουσίας.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?