Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (Π.Ο.Β.Α.Κ.Ω.) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία 2014-2020», ανέλαβε ως Δικαιούχος Φορέας την υλοποίηση της Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα σε αντικείμενα μάρκετινγκ , εξαγωγών και μηχανογράφησης», με κωδικό ΟΠΣ 5035167 και υλοποίησε, μέσω Αναδόχου, προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης για εργαζόμενους από επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα (διαφόρων κλάδων), σε όλες τις διοικητικές περιφέρειες της Ελλάδας και στα παρακάτω θεματικά αντικείμενα:

  1. «Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Ηλεκτρονικό Εμπόριο»
  2. «Εξαγωγικό εμπόριο & ενίσχυση εξωστρέφειας»
  3. «Μηχανογράφηση λειτουργίας κοσμηματοπωλείου και εργαστηρίου αργυροχρυσοχοΐας»

 

Με την ολοκλήρωση της Κατάρτισης ακολούθησε εξεταστική διαδικασία για την αξιολόγηση και πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που αναπτύχθηκαν, στο πλαίσιο της υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης, με βάση το διεθνές Πρότυπο Πιστοποίησης ISO/IEC 17024.

 

Ανάδοχος Υλοποίησης Ενεργειών Κατάρτισης και Πιστοποίησης: Ένωση Εταιρειών «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Κ.Δ.Β.Μ. Α.Ε. –ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ Κ.Δ.Β.Μ. Α.Ε.»

 

Αποτελέσματα Υλοποίησης:

 

  • Συνολικά υλοποιήθηκαν 54 τμήματα κατάρτισης.
  • Εντάχθηκαν στο έργο 193 ωφελούμενοι – εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα ανεξαρτήτως κλάδου εργασίας (98,59% του εγκεκριμένου).
  • Ολοκλήρωσαν επιτυχώς την κατάρτιση 127 ωφελούμενοι (93,14% επί του εγκεκριμένου).
  • Συμμετείχαν συνολικά σε εξετάσεις πιστοποίησης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα 124 ωφελούμενοι (92,89% επί του εγκεκριμένου).

 

Η Πράξη ολοκληρώθηκε στις 31/12/2023

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?