Κάλεσμα να στηρίξουν τα ελληνικά προϊόντα και τις μικρομεσαίες και πολύ μικρές επιχειρήσεις, ενόψει και της δεύτερης φάσης του ανοίγματος καταστημάτων του λιανικού εμπορίου, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου, απευθύνει προς τους καταναλωτές η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών.

«Η επόμενη ημέρα του COVID-19 βρίσκει τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε ένα πολύ διαφορετικό οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον. Η ελληνική αργυροχρυσοχοΐα,  μέσα από την έμπνευση και την ποιότητα των ειδών που προσφέρει αποτελεί τη σίγουρη πρόταση και επιλογή για τον καταναλωτή», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ και του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης, Πέτρος Καλπακίδης, προτρέποντας τους καταναλωτές να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ελληνικό κόσμημα.

«Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι για όλους μας πρωτόγνωρες, ζώντας σε μια τόσο όμορφη και ξεχωριστή χώρα, που επέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει στην πρώτη φάση της πανδημίας, ας επιμείνουμε ελληνικά, αυτή τη φορά, και στις αγορές μας» καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?