Η Συντεχνία Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης στις 5 και 6 Ιουλίου 2023, διενήργησε τις Αρχαιρεσίες του συλλόγου για την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων με τριετή θητεία. Στις 11 Ιουλίου το εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΕΝΗ ΤΕΖΑΨΙΔΟΥ
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΡΟΥΔΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ & ΕΦΟΡΑΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΪΚΙΔΟΥ ΠΟΥΤΡΙΝΟ
ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ & ΕΦΟΡΑΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥΡΟΥΔΗ
ΜΕΛΟΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΧΕΙΛΑ
ΜΕΛΟΣ ΕΦΗ ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΟΥ

Η Πρόεδρος κυρία Ελένη Τεζαψίδου συνεχάρη το ανανεωμένο Δ.Σ. για την εκλογή του και ευχήθηκε δύναμη και ομοψυχία. Ευχαρίστησε για την τιμή και
εμπιστοσύνη τόσο των συναδέλφων όσο και των μελών του Δ.Σ. που την εξέλεξαν για τέταρτη συνεχή θητεία στο αξίωμα της Προέδρου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΧΑΘ ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη διαδικασία των εκλογών. Η σχεδόν καθολική συμμετοχή τους διατήρησε τη δύναμη του συλλόγου στις Ομοσπονδίες ΠΟΒΑΚΩ και ΟΒΣΘ με την εκλογή οκτώ αντιπροσώπων.

Από την πρώτη κιόλα συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο έχει να
μελετήσει και να διαχειριστεί το σπουδαίο και βαρύ κληροδότημα των ιδρυτών του συλλόγου μας, μιας και το ερχόμενο έτος 2024 είναι η επέτειος των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου μας. Η επέτειος αυτή έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, αποτελεί ευκαιρία προβολής του ρόλου, της ταυτότητας, των αξιών του συλλόγου μας, για ενότητα, ομοψυχία, αλληλεγγύη, συνεργασία, συλλογική διεκδίκηση των κοινών οικονομικών και κοινωνικών επαγγελματικών συμφερόντων μας.

Θα καταρτιστεί προγραμματισμός σειράς εκδηλώσεων κύρια της ανάδειξης της πορείας του συλλόγου μας στη διάρκεια των 100 χρόνων και την
τοποθέτησή του στο πλαίσιο των σύγχρονων απαιτήσεων και προσκλήσεων.

Θέλουμε όλα τα μέλη μας να πλαισιώσουν αυτή τη προσπάθεια και να
κάνουν τις προτάσεις τους στα πλαίσια του εορτασμού των χρόνων του
συλλόγου μας.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?