Τη μνήμη των προστατών της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας, Αγίων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, τιμούν σήμερα, Κυριακή 21 Μαΐου, οι Έλληνες κοσμηματοποιοί, όπως κάθε χρόνο, προσδοκώντας στην ευλογία των δραστηριοτήτων όλων των επαγγελματιών.

Η ελληνική αργυροχρυσοχοΐα προσθέτει το δικό της λιθαράκι στο συμπαγές οικοδόμημα της ελληνικής οικονομίας και το στελεχιακό δυναμικό της αποτελεί την κινητήρια δύναμη αυτής της προσπάθειας.

Παράλληλα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών μαζί με τους συλλόγους μέλη της, με το έργο της, επιδιώκει την περιφρούρηση των δικαιωμάτων των επαγγελματιών του κοσμήματος και του ρολογιού, καθώς επίσης και την αναβάθμισή τους σε σημαντικούς συντελεστές οικονομικής ανάπτυξης και επέκτασης της χώρας.

Η ΠΟΒΑΚΩ, σε κάθε ευκαιρία, επικοινωνεί την Ιστορία και τον Πολιτισμό, που φέρουν τα αντικείμενα πολυτελείας και λάμψης, τα οποία όμως, πάντοτε συνδέονται με το συναίσθημα που μοιράζονται οι άνθρωποι μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Εύχομαι, να έχουμε όλοι μας την ευλογία των Αγίων ώστε να πορευόμαστε με συνέπεια, ευγενή
άμιλλα, συνοχή και όραμα.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?