Την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συναδέλφους – εκθέτες της KOSMIMA, που με την συμμετοχή τους στήριξαν πρώτοι απ’ όλους την φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ-HELEXPO, διατυπώνει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση της Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που επισκέφθηκαν την έκθεση απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας και ιδιαίτερα από την Βόρεια Ελλάδα απ’ όπου προέρχεται ο κύριος όγκος των επισκεπτών και ειδικότερα  από την Θεσσαλονίκη, αλλά και τη Διοίκηση της HELEXPO, που βοήθησε στην όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα της έκθεσης.

“Η ελληνική αργυροχρυσοχοΐα αναγκασμένη να προχωρήσει μπροστά σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, αρχίζει σιγά  σιγά  να εγκαταλείπει την εσωστρέφεια και να επενδύει στις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας και τεχνογνωσίας σαν τους μοναδικούς δρόμους, έστω και ανηφορικούς, που οδηγούν στη πρόοδο και ανάπτυξη”, αναφέρουν τα μέλη της ΣΧΑΘ.

“Είμαστε βέβαιοι πως μέσα από την συνεργασία και τον προγραμματισμό η έκθεση KOSMIMA θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια πορεία ανοδική”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?