Μια ευχάριστη βραδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι συμμετείχαν στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης (ΣΚΩΘ),  «Χρυσανέμη».

Στην καθιερωμένη, πλέον,  ετήσια εκδήλωση του ΣΚΩΘ συμμετείχαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία, αλλά και για το μέλλον του ελληνικού κοσμήματος.

Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ελπίδα η θετική πορεία του ελληνικού τουρισμού – που φέτος, όπως φαίνεται, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ – να αποτυπωθεί και στις πωλήσεις του κλάδου, που αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων με προεξάρχουσα την αύξηση της πρώτης ύλης, των πολύτιμων μετάλλων, αλλά και της ενέργειας.

Στον εορτασμό των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της δημοκρατίας έκανε αναφορά ο πρόεδρος του ΣΚΩΘ και της ΠΟΒΑΚΩ, Πέτρος Καλπακίδης. «Μέσα σε αυτές τις πέντε δεκαετίες η Ελλάδα, παρά τις δυσκολίες και τις αλλεπάλληλες κρίσεις, εδραίωσε το πολίτευμα της, θεμελίωσε τη θέση της στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελώντας πυλώνα σταθερότητας και ειρήνης στην νοτιοανατολική Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή» τόνισε ο κ. Καλπακίδης υπογραμμίζοντας πως «η πορεία της οικονομίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το πολίτευμα μιας χώρας.  Η δημοκρατία αποτελεί το θεμέλιο λίθο της σταθερότητας, την οποία η οικονομία, για να αναπτυχθεί, έχει απόλυτη ανάγκη».

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης και β΄ αντιπρόεδρος του ΒΕΘ, Μάριος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΒΣΘ, Ευάγγελος Βαλασίδης,  ο πρόεδρος του Συλλόγου Ωρολογοποιών Θεσσαλονίκης, Αντώνης Τρύφων.

 

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?