Κανείς δε μένει αλύγιστος μπροστά στην ανυπολόγιστη ακόμα καταστροφή στην Τουρκία και τη Συρία, την οποία προκάλεσε ο πρωτοφανής και υπερμεγέθης σεισμός για την πρόσφατη Ιστορία. Τα 7,8 ρίχτερ έχουν αφήσει πίσω τους χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους. Σε δεινή θέση βρίσκονται, όσοι κατάφεραν να επιζήσουν. Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε τρόφιμα, ρουχισμό, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα.

Ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης ευαισθητοποιημένος πάντα για τον συνάνθρωπο, τείνει τη δική του χείρα βοηθείας. Ο τοπικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία του προέδρου του, κ. Πέτρου Καλπακίδη, συμμετειχε στη δράση αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας, η οποία συγκεντρώθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.»

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα έφτασαν το πρωί του Σαββάτου, 11 Φεβρουαρίου, τα μέλη του ΣΚΩΘ, τα οποία αποφάσισαν την αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού στην Τουρκία. Ο κ. Καλπακίδης δήλωσε ότι «είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Οι συνάνθρωποί μας βιώνουν με τον πιο σκληρό τρόπο την απώλεια και την εξαθλίωση. Ας ευχηθούμε να καταφέρουν σύντομα να ορθοποδήσουν. Εμείς προσφέρουμε ό,τι μπορούμε. Τη δική μας έστω και μικρή βοήθεια για τους γείτονες μας, που υποφέρουν».

Συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΣΚΩΘ, κ. Πέτρος Καλπακίδης, η Αντιπρόεδρος, κ. Κατερίνα Ουζουνστεφανή και η Ταμίας, κ. Μαρία Ζιούτα.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?