Ουσιαστικές λύσεις στην ενεργειακή κρίση αναζητά ο κόσμος της αγοράς. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών καταθέτει τις δικές της προτάσεις, στοχεύοντας σε αποφάσεις με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και με το βλέμμα στραμμένο στο κοινό συμφέρον.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, στο επίκεντρο των εποικοδομητικών συζητήσεων των μελών του, όπου τέθηκε η ανάγκη λήψης καθοριστικών αποφάσεων, η ΠΟΒΑΚΩ συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη δυνατή συνεισφορά της στην προσπάθεια της κυβέρνησης να εξοικονομήσει ηλεκτρική ενέργεια, προτείνει:

– Περιορισμό της λειτουργίας των αυτόφωτων και ετερόφωτων επιγραφών των επιχειρήσεων.
– Ώρα έναρξης περιορισμού της χρήσης των φωτεινών επιγραφών από 23:30 έως πρωινές ώρες.
– Χρονική διάρκεια της σχετικής πρότασης έως 21 Μαρτίου 2023.

Από την πρόταση εξαιρούνται οι φωτεινές επιγραφές που άπτονται της ασφάλειας του χώρου. Επιπλέον προτείνεται η μη εφαρμογή της πρότασης, κατά την εορταστική περίοδο από 15/12/2022 έως 10/01/2023.

Σύμφωνα με όσα διατύπωσαν τα μέλη του Δ.Σ. «είναι αναγκαίο πέρα από κάθε άλλη φορά, οι επαγγελματίες του κλάδου της Αργυροχρυσοχοΐας να συμβάλλουμε στις προσπάθειες της κυβέρνησης να εξοικονομηθεί ενέργεια, η οποία θα είναι χρήσιμη για χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις που το έχουν ουσιαστική ανάγκη».

Η προσεχής εορταστική εμπορική περίοδος αποτελεί το στοίχημα των επαγγελματιών, να γυρίσει η σελίδα της οικονομίας. Να προσαρμοστεί με ευελιξία, να θέσει νέες προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η ενεργειακή κρίση.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?