Με λαμπερές παρουσίες από τον χώρο του κοσμήματος, του εμπορίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του ΣΚΩΘ, κ. Πέτρος Καλπακίδης, έκανε λόγο για μία ευχάριστη συγκυρία, έπειτα από δύο χρόνια, κατά τα οποία η υγειονομική κρίση μάς απαγόρευε ανάλογες συναντήσεις. Όπως είπε «Είναι χρήσιμο να μην ξεχνάμε τον κοινωνικό χαρακτήρα του επαγγέλματός μας. Δεν υπάρχει αυτόματος πιλότος για τους Συλλόγους. Εμείς τους κινούμε. Εμείς είμαστε οι Σύλλογοι».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικονομική, υγειονομική και ενεργειακή κρίση, κατά τις οποίες ο Σύλλογος δεν έχασε τον ενωτικό του χαρακτήρα. Εμφανίστηκε, δε, αισιόδοξος ότι «το 2023 θα είναι μια χρονιά περισσότερο κερδοφόρα για όλους», επισημαίνοντας ότι «οι τοπικοί άρχοντες της Θεσσαλονίκης είναι ανάγκη να εγκύψουν περισσότερο στην επίλυση των ζητημάτων, που αφορούν στην τοπική ανάπτυξη».

Το «παρών» έδωσε το σύνολο των μελών και φίλων του ΣΚΩΘ. Το χρυσό νόμισμα το κέρδισε η μικρή φίλη του ΣΚΩΘ Μερόπη Μαύρου.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης κκ. Κώστας Γκιουλέκας, και Στράτος Σιμόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Πάρις Μπίλλιας. Τη ΔΕΘ-HELEXPO εκπροσώπησε η υπεύθυνη του τομέα των Δημοσίων Σχέσεων, η κ. Μαρία Πατλάκα. Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Β΄ Αντιπρόεδρος, κ. Μακάριος Παπαδόπουλος, τη ΓΣΕΒΒΕ ο Γεν. Γραμματέας, κ. Δημήτριος Βαργιάμης, την Συντεχνία Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης ο Γενικός Γραμματέας της, κ. Σουρούδης Σταύρος και το Σωματείο Ωρολογοποιών Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος, κ. Αντώνιος Τρύφων.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?