Δυναμικό «παρών» με τη συμμετοχή της για πρώτη φορά, έδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), στην 36 η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ HELEXPO, στο Περίπτερο 13 – stand D12.

Τη PHILOXENIA – HOTELIA 2021, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο από τις 12 έως 14 Νοεμβρίου, τίμησαν με την παρουσία τους κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και άνθρωποι της αγοράς, στηρίζοντας στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, εν μέσω πανδημίας, τους κλάδους του εμπορίου και της οικονομίας.

Με τη συμμετοχή της ΠΟΒΑΚΩ δόθηκε η ευκαιρία να προβληθεί και να αναδειχθεί η υπεροχή του ελληνικού κοσμήματος στις τουριστικές αγορές ως ένα χαρακτηριστικό προϊόν της Ελλάδας και των Ελλήνων δημιουργών.

Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ, Πέτρος Καλπακίδης, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν, γυρίζοντας σελίδα στις ζοφερές ημέρες. Επίσης, εκφράζει την ικανοποίησή του σε όσους προσπαθούν για την επιβίωση του κλάδου και την επίτευξη των στόχων του, παρά τις δυσκολίες. Τέλος, ο κ. Καλπακίδης εύχεται το ραντεβού της PHILOXENIA – HOTELIA να ανανεωθεί για του χρόνου, αυτή τη φορά χωρίς της αγκυλώσεις και τους περιορισμούς της πανδημίας.

*Φωτογραφία:

Aπό αριστερά: Κυριάκος Ποζρικίδης (Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΘ HELEXPO), Άννα Γάτσα (Αναπληρώτρια Ταμίας ΠΟΒΑΚΩ), Τριαντάφυλλος Παπαθανασίου (Γενικός Γραμματέας ΠΟΒΑΚΩ), Πέτρος Καλπακίδης (Πρόεδρος ΠΟΒΑΚΩ), Αλέξανδρος Τσαξιρλής (Γενικός Διευθυντής ΔΕΘ HELEXPO)

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Copyright © 2021 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Αποστέλλεται

Log in with your credentials

Forgot your details?