Στον λαμπρό εορτασμό των Προστατών του κλάδου της Αργυροχρυσοχοΐας, Αγίων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, προχώρησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών, την Κυριακή 21 Μαΐου 2023.

Η εκδήλωση εορτασμού της ΠΟΒΑΚΩ έλαβε χώρα, μετά τη θεία λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Γ’ Σώμα Στρατού, (Λεωφόρος Στρατού) στην Θεσσαλονίκη, με την τέλεση αρτοκλασίας.

Στο μήνυμά του μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τόνισε ότι «η ελληνική αργυροχρυσοχοϊα προσθέτει το δικό της λιθαράκι στο συμπαγές οικοδόμημα της ελληνικής οικονομίας και το στελεχικό δυναμικό της αποτελεί την κινητήρια δύναμη αυτής της προσπάθειας».

Στην τελετή αρτοκλασίας παρόντες ήταν εκπρόσωποι-μέλη του κλάδου, των δύο τοπικών συλλόγων, της Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, στη γιορτή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ και πρόεδρος του ΣΚΩΘ κ. Πέτρος Καλπακίδης, ο γενικός γραμματέας της ΠΟΒΑΚΩ, κ. Τριαντάφυλλος Παπαθανασίου, η αντιπρόεδρος του ΣΚΩΘ κα Κατερίνα
Ουζουνστεφανή , η πρόεδρος, ο α’ αντιπρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΣΧΑΘ, κα Ελένη Τεζαψίδου, κ. Σταμάτης Μαρίνης και κ. Σταύρος Σουρούδης, αντίστοιχα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?