Επιστρέφει δριμύτερη και πιο λαμπερή η ετήσια κλαδική έκθεση αργυροχρυσοχοΐας,  Kosmima, που «λάμπει» εδώ και 35 χρόνια στην Ελλάδα. Η 35η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος,Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού Kosmima θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην έκθεση συμμετέχουν κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και χονδρέμποροι κοσμημάτων, ωρολογίων και πολύτιμων λίθων, καθώς και εταιρείες με ασημένια είδη, είδη συσκευασίας και μηχανήματα.

Στόχος της Kosmima πέραν της ενδυνάμωσης και ανάπτυξης του κλάδου στη χώρα, είναι η προβολή και προώθηση του ελληνικού κοσμήματος σε νέες αγορές του εξωτερικού.

Παράλληλα με την οργάνωση της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος, ο οποίος αναδεικνύει τις σύγχρονες τάσεις και εμπνεύσεις καλλιτεχνών και σχεδιαστών για το ελληνικό κόσμημα.

Τον διαγωνισμό υλοποιεί, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Aργυροχρυσοxόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), σε συνεργασία με την ΔΕΘ-Helexpo.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?