Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, απέστειλε η ΠΟΒΑΚΩ. Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, προς μεγάλη δυσαρέσκειά της, διαπιστώθηκε ότι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΟΑΕΔ, δεν προκηρύχθηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, εγκύκλιος για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις ΛΑΕΚ 1-49, για τα έτη 2020 και 2021.

Η ΠΟΒΑΚΩ καλεί σε επανεξέταση του θέματος της υλοποίησης των εν λόγω προγραμμάτων για τα έτη 2020 και 2021, καθώς όπως αναφέρει «καθώς αυτά τα προγράμματα, αποτελούν έναν βασικό άξονα της εκπαίδευσης στελεχών της επιχειρηματικής κοινότητας και στη συνέχεια έναν ελάχιστο, αλλά βοηθητικό οικονομικό πόρο για τις επαγγελματικές οργανώσεις».

Αναλυτικά η επιστολή:

Αξιότιμε κε Διοικητά,

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΟΑΕΔ δεν προκηρύχθηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, εγκύκλιος για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις ΛΑΕΚ 1-49, για τα έτη 2020 και 2021.

Για το λόγο αυτό εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας, καθώς αυτά τα προγράμματα, αποτελούν έναν βασικό άξονα της εκπαίδευσης στελεχών της επιχειρηματικής κοινότητας και στη συνέχεια έναν ελάχιστο, αλλά βοηθητικό οικονομικό πόρο για τις επαγγελματικές οργανώσεις.

Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε όπως εξετάσετε το θέμα της υλοποίησης των ως άνω προγραμμάτων για τα έτη 2020 και 2021, έστω και στο παρόν.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?