Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών, πιστή στις παραδόσεις και τις αξίες της πατρίδας μας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Προστατών του κλάδου μας, Αγίων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και  Ελένης, τέλεσε στις 21/05 αρτοκλασία, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ώρα 10.00, στο Γ’ Σώμα Στρατού, (Λεωφόρος Στρατού) στην Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με εκπροσώπους τους, οι δύο τοπικοί σύλλογοι, Συντεχνία Χρυσοχόων Αργυροχόων και Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών, ενώ με την παρουσία του, την τελετή τίμησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκης          κ. Γιώργος Ορφανός.

Copyright © 2026 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Αποστέλλεται

Log in with your credentials

Forgot your details?

Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελεί λειτουργίες όπως την αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.