Νέο διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: «Ηλεκτρονική ασφάλεια και προστασία για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου», στις 28.02-3.03.2022, συνδιοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της υλοποίησης σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων για αναλυτική ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 16 διδακτικές ώρες και θα υλοποιηθεί σε 4 διαδικτυακές συναντήσεις (4 ωρών η κάθε μία) κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη και ώρες 17.00-20.00.

Η διδασκαλία θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως, μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οι εισηγητές θα είναι μέλη ΔΕΠ του ΑΠΘ.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα ξεπερνά τα 30 άτομα, ανά τμήμα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαδραστικότητα και η σωστή επικοινωνία μεταξύ εισηγητή και συμμετεχόντων.

Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης ή βεβαίωση παρακολούθησης. Για την απονομή του πιστοποιητικού επιμόρφωσης, οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε γραπτή εξέταση/αξιολόγηση, ενώ το ποσοστό των απουσιών δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10% του συνόλου των διδακτικών ωρών. Σε διαφορετική περίπτωση απονέμεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Το κόστος παρακολούθησης είναι 100 ευρώ, κατ’ άτομο, εφόσον η επιχείρηση – μέλος του ΕΒΕΘ από την οποία προέρχεται ο συμμετέχων έχει καταβάλει τη συνδρομή τρέχοντος έτους στο Επιμελητήριο. Για τους λοιπούς, το ποσό συμμετοχής ανέρχεται στα 130 ευρώ. Για το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το on line δελτίο συμμετοχής και να καταθέσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στο λογαριασμό του ΕΒΕΘ στην Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR40 0171 7170 0067 1711 2848 863, το αργότερο μέχρι  και την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 για να λάβουν τους σχετικούς κωδικούς σύνδεσης με την εκπαιδευτική πλατφόρμα του ΑΠΘ.

Επιστημονικός Υπεύθυνος/Διδάσκων: Δρ. Σταμάτιος Τζελέπης, Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο Δρ. Σταμάτιος Τζελέπης είναι Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στην επιστήμη της Πληροφορικής και κάτοχος Διπλώματος στη Διοίκηση επιχειρήσεων. Έχει 30 έτη επαγγελματικής εμπειρίας ως Μηχανικός Λογισμικού. Υλοποίησε έργα πληροφορικής και ανάπτυξης λογισμικού σε τράπεζες, ιδιωτικές επιχειρήσεις και σε οργανισμούς του Δημοσίου. Συμμετείχε, επίσης, σε 4 ερευνητικά έργα Ελλάδος και Ευρώπης.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?