Το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022  πρόκειται να πραγματοποιηθεί 
η 52η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ στο ξενοδοχείο NOVOTEL 
(Μιχ. Βόδα 4-6, Αθήνα). 

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα ξεκινήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου 24/9/2022 και 
θα περατωθούν το απόγευμα της Κυριακής 25/9 με την ολοκλήρωση και της εκλογικής διαδικασίας.

Στο πλαίσιο της Ανοικτής Συνεδρίασης το Σάββατο 24/9 και ώρα 18:30 το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας  ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: “Μικρή επιχείρηση: το αποτύπωμά της στην ανάπτυξη της οικονομίας”  στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση – στρογγυλό τραπέζι με την συμμετοχή των κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χάρη Μαμουλάκη, Βουλευτή Ηρακλείου, Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας  & Ανάπτυξης της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Απόστολου Πάνα, Βουλευτή Χαλκιδικής, Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Θανάση Τζίμα,  Μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ, υπευθύνου τμήματος ΕΒΕ, εκπροσώπου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του κ. Κώστα Ντάσκα, Συντονιστή της Κ.Ε. ΜέΡΑ 25. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Ρογκάκος.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή τιμητικών διακρίσεων σε συνδικαλιστικά στελέχη για την προσφορά  τους στο συνδικαλιστικό κίνημα  καθώς και σε εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ για την ανάδειξη των θεμάτων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και του έργου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου “Θεσμική, ερευνητική και επιχειρησιακή ενδυνάμωση της ΓΣΕΒΕΕ” με κωδικό ΟΠΣ 5001290. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση 2014-2020”.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?