Περιγραφή

Έτος ιδρύσεως: 1965

Από ιδρύσεώς του, το Κλαδικό Σωματείο λειτουργεί, αδιαλείπτως μέχρι σήμερα, με σειρά αξιόλογων δράσεων και παρεμβάσεων, προς όφελος των μελών του και του κλάδου γενικότερα, με παράλληλη συμμετοχή στα τοπικά θέματα, που αφορούν στην αναβάθμιση της οργάνωσης και λειτουργίας των δομών της περιοχής μας. Έχει διοργανώσει σειρά εκδηλώσεων και σεμιναρίων για την ενίσχυση της συναδελφικότητας και την επιμόρφωση των μελών του, όπως κοπές πρωτοχρονιάτικης πίτας με συνεστίαση και χορό, σεμινάρια γεμολογίας, τεχνικών πωλήσεων, φορολογικών, εργατικής νομοθεσίας, χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικού εμπορίου, υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία, διακόσμησης βιτρίνας κλπ.

Σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοΐας, το οποίο δεν υφίσταται πλέον, διοργάνωσε το Φθινόπωρο του 1999 Εβδομάδα Ελληνικού Κοσμήματος με σειρά παράλληλων εκδηλώσεων.

Επίσης, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, συμμετείχε με εκπρόσωπο σε αποστολή στο Στρασβούργο, για την προώθηση του προορισμού «Ρέθυμνο», όπου, με φυσική παρουσία και με εποπτικό υλικό, παρουσίασε την ιστορία και τις παραδοσιακές τεχνικές του Ελληνικού Κοσμήματος.

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων και Ωρολογοπωλών, την οποία έχει επιλέξει ως Κύρια και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ρεθύμνου, την οποία έχει επιλέξει ως δεύτερη.

Αριθμός μελών: 37

Διοίκηση

Πρόεδρος

Περπυράκης Απόστολος

Μέλη

Γεν. Γραμματέας: Χαρά Α. Θεοδωράκη

Ταμίας: Πέτρος Ι. Σταυρουλάκης

Αντιπρόεδρος: Στέφανος Μ. Μουρτζανός

Ειδ. Γραμματέας: Κώστας Α. Μαρκαντώνης

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση
-

Τηλέφωνο
2831022045

Fax
-

Website
-

Social Media
-

Επιχειρήσεις - Μέλη

No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?