Είμαι ο Σταύρος Σουρούδης του Κωνσταντίνου. Γεννήθηκα το 1984 στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτήν βίωσα τα παιδικά μου χρόνια, σπούδασα και σήμερα δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην ίδια πόλη.

 

Αποφοίτησα από την ΝΟΠΕ (Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το έτος 2012.

Μιλάω δύο ξένες γλώσσες Αγγλικά και Ιταλικά.

Από το έτος 2010 διατηρώ εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας και κατάστημα λιανικής πώλησης κοσμημάτων στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης μαζί με την αδελφή μου. Παράλληλα διατηρούμε εργαστήριο κατασκευής μηχανημάτων αργυροχρυσοχοΐας.

 

Η επιχείρηση ιδρύθηκε από το πατέρα μου Κωνσταντίνο το έτος 1973 και φέρει τον διακριτικό τίτλο KOSTANDEN.

 

Τα έτη 2015 έως 2019, ήμουν μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Νεάπολης Συκεών του Ν. Θεσσαλονίκης στην οποία καλέστηκα να συμμετέχω από τον Δήμαρχο κύριο Συμεών Δανιηλίδη.

Από το 2010 είμαι μέλος της Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης (ΣΧΑΘ).

Τον Ιούλιο του έτους 2017 οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μου με ανέδειξαν αντιπρόσωπο στις δύο Ομοσπονδίες, στην κλαδική μας ομοσπονδία (ΠΟΒΑΚΩ) και στην τοπική (ΟΒΣΘ).

Από το 2018 μέχρι και σήμερα είμαι μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΒΑΚΩ, αξίωμα στο οποίο με ανέδειξαν οι αρχαιρεσίες της ΠΟΒΑΚΩ που πραγματοποιήθηκαν το Φεβρουάριο του ίδιου έτους.

Copyright © 2024 by ΠΟΒΑΚΩ! All Rights Reserved. Powered by

Επικοινωνήστε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?